BANDA PARANOIA

Hasta el 18 Feb 2018
11

Entradas BANDA PARANOIA 2018

¿Te gusta este evento?
Lugar Sala Privat Mataró. Carrasco i Formiguera, 32. en Mataró de Barcelona (zona Mataró)
Desde el 17 de Febrero hasta el 18 de Febrero de 2018
Evento público de género Pop - Rock

Entradas

Domingo, 18 de Febrero
6 EUR 02:15h
Ticketea

Información del evento

La Banda Paranoia és un grup de versions format per 7 músics professionals amb centenars de concerts a les seves esquenes en diferents formacions. Bateria, baix, guitarres, teclats i veus. El seu repertori és un extracte del millor de totes les bandes del mercat, creant així un espectacle de més de 3 hores on es manté un altíssim nivell musical des de l"inici fins al final a base de medleys amb les tornades dels temes més coneguts per tot el públic.

 

El  Show està basat en la història del loco Tonetti Paranoia, un conegut boig escapolit d"un centre psiquiàtric d"alta seguretat, que ha segrestat als treballadors encarregats de la seva atenció. També l"acompanya el Policia que el custodiava (es desconeix si l"agent va poder col·laborar en la fugida del equip).

 

Ska-P, Seguridad Social, Maná, The Refrescos, Miguel Bosé, Antonio Flores, Bee Gees, Abba, Bonny M, Village People, Tino Casal, Queen, Bongo Botrako, El mago de Oz, Barricada, Muchachito, Manu Chao, Bon Jovi, Joaquín Sabina, Radio Futura, Los Rodríguez, Ramoncín, Loquillo, La Guardia, La frontera, La Unión, El Canto del Loco, Heroes del Silencio, Los Rebeldes, Survivor, ACDC, Europe, Guns"n"Roses, The Knack, Van Halen, Scorpions, Whitesnake, Fito y Fitipaldis, Alaska, Ryan Paris, Frankie Goes to Hollywood, Buggles, Coldplay, Communards, Dire Straits, Pet Shop Boys, Earth Wind and Fire, James Brown, Joe Cocker, Michael Jackson, Robbie Williams, Miguel Rios, Hombres G, Tina Turner, Estopa, Los Delincuentes, El Barrio, Melendi, Bonnie Tyler, Michael Sembello, Starship, Irene Cara, Sau, Sopa de Cabra, Sangtrait, Lax n"busto, Els Pets, Gossos, Lady Gaga, Avicii, Kary Perry, Clean Bandit, etc... Són només alguns dels artistes que LA BANDA PARANOIA versiona.

 

FacebookTwitterPinterestGoogle

Imágenes

0/400
Sin publicaciones por el momento