Cançó de carrer / tribut a Ramon Muntaner a L"Hospitalet

10 Feb 2018
6

Entradas Cançó de carrer / tribut a Ramon Muntaner a L"Hospitalet 2018

¿Te gusta este evento?
Lugar Teatre Joventut - Sala A. Carrer de la Joventut, 4, España
Sábado, 10 de Febrero de 2018 - 20:00:00 (Dentro de 2 semanas)
Evento público

Entradas

Sábado, 10 de Febrero
15 EUR 20:00h
Ticketea

Información del evento

Cançó de carrer / tribut a Ramon Muntaner a L"Hospitalet

Cançó de carrer / tribut a Ramon Muntaner al Teatre Joventut de L"Hospitalet el pròxim dissable 10 de febrer de 2018 a les 20:00 h.

Tribut a Ramon Muntaner.

Gemma Humet, Silvia Comes, Rusó Sala, Enric Hernàez, Roger Mas, Borja Penalba, Turnez & Sesé, Joan Isaac i el grup Coses.

Retiratdels escenaris des de fa ja molts anys, Ramon Muntaner ha estat un dels grans artistes de la cançó del nostre país. Junt amb Joan Isaac, Marina Rossell i el grup Coses, va formar part de l"anomenada Novíssima Cançó, una generació de cantants que van aparèixer entre les darreries del franquisme i la Transició  democràtica. Amb una obra extensa i d"altíssima qualitat, Ramon Muntaner es va dedicar majoritàriament a musicar la paraula dels grans poetes catalans, com Miquel Martí i Pol, Salvador Espriu, Joan Salvat-Papasseit, Pere Quart, Miquel de Palol o Josep Palau i Fabre.

Trenta anys després d"haver abandonat la seva carrera musical, les seves cançons tornaran a sonar en un concert antològic al Teatre Joventut de l"Hospitalet,  interpretades per cantants de diferents generacions, com ara Gemma Humet, Sílvia Comes, Rusó Sala, Enric Hernàez, Roger Mas, Borja Penalba, Turnez & Sesé, Joan Isaac i el grup Coses. Serà un concert antològic amb el qual es vol retre l"homenatge que es mereix la figura de Ramon Muntaner i es vol reivindicar el seu magnífic llegat musical i poètic.

Festival Barnasants

Entrades per Cançó de carrer / tribut a Ramon Muntaner a L"Hospitalet

Les entrades per Cançó de carrer / tribut a Ramon Muntaner al Teatre Joventut de L"Hospitalet el pròxim dissable 10 de febrer de 2018 a les 20:00 h. tenen un preu de 20 euros + despenses de gestió.

¡No et quedis sense entrades!

 

FacebookTwitterPinterestGoogle

Imágenes

0/400
Sin publicaciones por el momento