CCCB-Emergència! Festival de Músiques Emergents

10 Feb 2018
27

Entradas CCCB-Emergència! Festival de Músiques Emergents 2018

¿Te gusta este evento?
Lugar World Press Photo. Carrer de Montalegre, 7 en Barcelona, España
Sábado, 10 de Febrero de 2018 - 18:00:00 (Dentro de 2 semanas)
Evento público

Entradas

Sábado, 10 de Febrero
5 EUR 18:00h
Ticketea

Información del evento

CCCB- Emergència! Festival de músiques emergents 

El festival Emergència! està de celebració. La primera cita indispensable de la temporada musical de Barcelona fa 10 anys sobre els escenaris i ho fa amb una edició especial per la que passaran algunes de les bandes més significatives que s"han pogut veure al llarg d"aquesta dècada al CCCB. 

Els mallorquins Oso Leone tocaran un avanç del seu tercer i esperat disc; la gaditana establerta a Sevilla, Marina Gallardo, que presentà el seu debut discogràfic a la primera edició, torna deu anys després amb el seu quart àlbum; els sevillans All La Glory s"escaparan de l"estudi de gravació on preparen disc nou per unir-se a la festa i  Joe Crepúsculo també celebrarà el nostre desè aniversari amb treball nou sota el braç. Flamaradas, conegut per algun com el Nick Cave espanyol, i el duo de Granada Holögrama també se sumen a aquest cartell de luxe que tancarà el col•lectiu nord-americà Reverberation Radio amb una de les seves ja mítiques sessions. 

Emergència! sempre fet una aposta forta per les bandes emergents nacionals i internacionals amb més potencial del panorama pop, rock, electrònic i experimental. A la web del CCCB podeu veure les actuacions de totes les bandes que han passat pel festival.

Informació pràctica:

Preu: 7€

Preu reduït: 5€, per a menors de 25 anys, Carnet Jove, jubilats, família nombrosa i família monoparental

Gratuït: menors de 12 anys, Amic del CCCB, jubilat amb Targeta Rosa, aturat, carnet Docent (educació obligatòria), Targeta de la discapacitat.  Per a les entrades gratuïtes cal passar prèviament per taquilles del CCCB.

FacebookTwitterPinterestGoogle

Imágenes

0/400
Sin publicaciones por el momento