Cosas Que Se Olvidan Fácilmente a L"Hospitalet

Hasta el 08 Abr 2018
1
Seguidores0

Entradas Cosas Que Se Olvidan Fácilmente a L"Hospitalet 2018

¿Te gusta este evento?
Lugar Museu de l"Hospitalet - Casa Espanya. Carrer de Joan Pallarès, 38, 08901 L"Hospitalet de Llobregat, Barcelona, ES
Desde el 04 de Abril hasta el 08 de Abril de 2018
Evento público de género Otro

Entradas

Domingo, 08 de Abril
13.5 EUR 19:30h
Ticketea

Información del evento

Cosas Que Se Olvidan Fácilmente a L"Hospitalet

Cosas Que Se Olvidan Fácilmente se celebrarà al Museu de l"Hospitalet - Casa Espanya des els propers dimecres 4 de abril fins diumenge 8 de abril de 2018 a les 20:00 h.

Representació insòlita, creada i interpretada per Xavier Bobés, només per a 5 espectadors. La història transcorre en una petita habitació adequada per a l"ocasió, una habitació de la segona meitat del segle XX a Espanya, que fa viatjar al públic a través del temps per transformar els seus records, igual que ho fa l"oblit, i inventar-ne de nous. 

Xavier Bobés artista autodidacta i apassionat de la poètica dels objectes, fa temps que va començar a notar que tenia problemes de memòria. Bobés va comprovar que la seva mare també patia buits importants. Aquests oblits van portar-lo a crear Cosas que se olvidan fácilmente, un espectacle fotogràfic que transforma els records i n"inventa de nous.

 Els assistents a l"espectacle hauran de presentar-se al Museu de l"Hospitalet-Casa Espanya amb 10 min d"antelació i amb l"entrada corresponent.

Espectacle en català

 

Entrades per Cosas Que Se Olvidan Fácilmentea L"Hospitalet

Les entrades per Cosas Que Se Olvidan Fácilmente a L"Hospitalet des els propers dimecres 4 de abril fins diumenge 8 de abril de 2018 a les 20:00 h al Museu de l"Hospitalet - Casa Espanya tenen un preu de 13,50 euros + despenses de gestió.

¡No et quedis sense entrades!

 

 

FacebookTwitterPinterestGoogle

Imágenes

0/400
Sin publicaciones por el momento