El secret de la Lloll a Igualada

25 Feb 2018
2

Entradas El secret de la Lloll a Igualada 2018

¿Te gusta este evento?
Lugar Teatre Municipal L"Ateneu. Carrer de Sant Pau, 9 en Igualada de Barcelona, España
Domingo, 25 de Febrero de 2018 - 19:00:00 (Dentro de 1 mes)
Evento público de género Otro

Entradas

Domingo, 25 de Febrero
15 EUR 19:00h
Ticketea

Información del evento

El secret de la Lloll a Igualada

El secret de la Lloll al Teatre Municipal l"Ateneu de Igualada o pròxim diumenge 25 de febrer de 2018 a les 19:00 hores.

Temps era temps... A començament del segle passat, el palau Maldà va tenir un estadant molt especial. Un comte francès que, fascinat per la ciutat de Barcelona, es va instal·lar en aquest palauet del barri Gòtic, que ell va anomenar la seva "barraqueta".

Sibarita de l"art, amant de la música i del teatre, es va enamorar bojament d"una cupletista catalana i, a la barraqueta del senyor comte, van viure un munt de fets curiosos i sorprenents. I aquí, a casa vostra, també. A la vostra vila van viure un episodi apassionant. 

Un conte amb fragàncies de cabaret, un concert teatralitzat, un divertimento musical. Una història romàntica i d"aventures, plena de sorpreses i de bogeries.

Un espectacle fresc i divertit, on la Lloll fa tots els papers de l"auca i desplega l"ofici i l"art, per explicar la història mai no contada del comte i la cupletista.

 

Potser us preguntareu si tot això és ficció. Tal com diu el conte: Potser sí, potser no...

Entrades per El secret de la Lloll a Igualada

Les entrades per El secret e la Lloll al Teatre Municipal l"Ateneu de Igualada o pròxim diumenge 25 de febrer de 2018 a les 19:00 hores tenen un preu desde 15 euros + despenses de gestió.

¡No et quedis sense entrade!

FacebookTwitterPinterestGoogle

Imágenes

0/400
Sin publicaciones por el momento