FABRIZIO CAMMARATA + NEUMAN

Hasta el 03 Mar 2018
3

Entradas FABRIZIO CAMMARATA + NEUMAN 2018

¿Te gusta este evento?
Lugar Orfeó Popular Olotí. Carrer Bellaire, 4 en Olot de Girona, España
Desde el 02 de Marzo hasta el 03 de Marzo de 2018
Evento público de género Pop - Rock

Entradas

Sábado, 03 de Marzo
10 EUR 01:00h
Ticketea

Información del evento

FABRIZIO CAMMARATA

Divendres 2 de març, orfeó 22h

 

Amb una veu extraordinària, un estil molt personal a l"hora de tocar la guitarra i una escriptura distintiva, FABRIZIO CAMMARATA combina les seves arrels mediterrànies amb la inspiració de viatges pels centres cosmopolites i exploracions d"arts visuals i interpretatives. La banda sonora de la seva vida la signen Bob Dylan, Fabrizio de André i Nick Drake, històries evocadores, veus autèntiques. El sicilià ha realitzat una extensa gira fent de teloner de Ben Harper i Patti Smith. 

 

NEUMAN (Solo acústic)

Divendres 2 de març, Orfeó , 22h. 

Neuman publica el seu quart àlbum que en paraules del seu líder Paco Román, “es tracta del meu disc més il·lusionant”.

“Crashpad” arriba 3 anys després de la intensa gira del seu anterior treball “If”, que els va col·locar a la primera línea de la música independent de l"estat. 

 

Paco Román ha dormit en molts "crash pads" (lloc on quedar-se a dormir només una nit) en els últims anys. Però un dia va arribar a una casa als afores de Granada amb un llimoner especialment fèrtil. Va decidir instal·lar-hi el seu piano acabat de comprar i va muntar un estudi de gravació al garatge. Ja no hi hauria més "crash pads". No obstant això, no va ser aquí quan es va posar la primera pedra de "Crashpad".

FacebookTwitterPinterestGoogle

Imágenes

0/400
Sin publicaciones por el momento