Fairfly - Art en Cicle Súria

03 Mar 2018
1
Seguidores0

Entradas Fairfly - Art en Cicle Súria 2018

¿Te gusta este evento?
Lugar Nau de Ca l"Agut. Carrer d"Ignasi Abadal, 42, 08260 Súria
Sábado, 03 de Marzo de 2018 - 20:00:00 (Dentro de 1 mes)
Evento público de género Comedia

Entradas

Sábado, 03 de Marzo
12 EUR 20:00h
Ticketea

Información del evento

Fairfly - Art en Cicle Súria

Gaudeix de l"obra Fairfly dins d"Art en Cicle el dissabte 3 de març a les 20:00h a la Nau de Ca l"Agut de Súria.

Quatre amics intenten organitzar-se després que l"empresa on treballen els comuniqui l"obertura d"un ERO. La primera idea és lluitar per defensar els seus llocs de feina, és clar. Però de quina manera? I de què servirà? Realment val la pena lluitar per aquesta feina que tenen? No seria millor que ho deixéssin estar i intentessin convertir en realitat aquella brillant idea que van tenir uns anys enrere?

En un intent desesperat de maquillar les xifres de l"atur i acabar definitivament amb la consciència de classe, govern i mercat s"han unit per intentar demostrar que si la nostra vida professional és precària, infeliç i insatisfactòria és només per culpa de la nostra falta de “cultura emprenedora”. Per això, mentre es liberalitzen els acomiadaments i es retallen els drets laborals, proliferen les campanyes d"ajut a les start-ups i els eslògans motivacionals com: “Surt a complir el teu somni” o “Sigues el teu propi cap”. Tot i que – després de quasi deu anys de crisi – tots som conscient d"aquesta mena de trampes, no podem evitar pensar: “i si el nostre somni es complís? I si la nostra fos realment la idea que pot canviar el món?”. 

Entrades per Fairfly - Art en Cicle Súria

Les entrades per Fairfly el dissabte 3 de març a les 20:00h a la Nau de Ca l"Agut de Súria tenen un preu de 12 euros + despeses de gestió.

No et quedis sense entrades!

FacebookTwitterPinterestGoogle

Imágenes

0/400
Sin publicaciones por el momento