Gala Divertisment a Igualada

13 May 2018
2

Entradas Gala Divertisment a Igualada 2018

¿Te gusta este evento?
Lugar Teatre Municipal L"Ateneu. Carrer de Sant Pau, 9 en Igualada de Barcelona, España
Domingo, 13 de Mayo de 2018 - 19:00:00 (Dentro de 4 meses)
Evento público de género Otro

Entradas

Domingo, 13 de Mayo
15 EUR 19:00h
Ticketea

Información del evento

Gala Divertisment a Igualada

Gala Divertisment al Teatre Municipal l"Ateneu de Igualada o pròxim diumenge 13 de maig de 2018 a les 19:00 hores.

Ballet de Catalunya

Direcció General: Leo Sorribes. Direcció artística: Elias García. Coreografies: Elias García, Raphael Bianco i Marius Petipa. Direcció tècnica: Ricardo Alegria. Assistència artística: Ksenia Korobchanskaya, Ángeles Lacalle.  Música: Ricardo Drigo, W. A. Mozart, R.V. Rachmaninov, L. Minkus. Intèrprets: Solistes i Cos de Ball del Ballet de Catalunya

El Ballet de Catalunya neix amb vocació de mostrar la millor dansa feta a casa i consolidar així la nostra capacitat artística envers aquesta disciplina.   

Divertisment és un homenatge al treball, l"esforç i la col·laboració de totes aquelles persones i institucions que han acompanyat l"equip, fins a poder oferir al gran públic un espectacle fet a mida, amb l"objectiu de mostrar la versatilitat i potencial dels seus ballarins. 

Veurem un programa on s"inclouen diversos llenguatges coreogràfics, des del repertori d"El Corsari o El Trencanous, fins al més contemporani, amb coreografies de Raphael Bianco.

Entrades per Gala Divertisment a Igualada

Les entrades per la Gala Divertisment al Teatre Municipal l"Ateneu de Igualada o pròxim diumenge 13 de maig de 2018 a les 19:00 hores tenen un preu desde 18 euros +despenses de gestió.

¡No et quedis sense entrade!

 

FacebookTwitterPinterestGoogle

Imágenes

0/400
Sin publicaciones por el momento