Giovanna Marini, amb la Banda della Scuola a L"Hospitalet

03 Feb 2018
6

Entradas Giovanna Marini, amb la Banda della Scuola a L"Hospitalet 2018

¿Te gusta este evento?
Lugar Teatre Joventut - Sala A. Carrer de la Joventut, 4, España
Sábado, 03 de Febrero de 2018 - 20:00:00 (Dentro de 2 semanas)
Evento público

Entradas

Sábado, 03 de Febrero
15 EUR 20:00h
Ticketea

Información del evento

Giovanna Marini, amb el Quartetto Urbano i cantants de la coral Inni e Canti Di Lotta a L"Hospitalet

Giovanna Marini, amb el Quartetto Urbano i cantants de la coral Inni e Canti Di Lotta al Teatre Joventut, el pròxim dissablede  3 de febrer de 2018 a les 20:00 h.

Fogli volanti: due secoli di canti sociali in Italia

Els “fogli volanti” han explicat la historia no oficial d"Itàlia. Cantar-los avui significa no oblidar-los i continuar-los a fer volar.

El concert ens portarà a descobrir cançons de lluita i que mostren una historia que no es troba escrita en els llibres.

Giovanna Marini neix a Roma ara fa 81 anys, de família de músics. A principis del anys 60 troba un grup de intel·lectuals, entre els quals Pier Paolo Pasolini, Italo Calvino, Roberto Leydi, Gianni Bosio, Diego Carpitella i descobreix el cant social i la història oral cantada.

Comença la seva activitat amb cants politics i socials l"any 1964. L"any 1974, amb un grup de músics, crea la Scuola Popolare di Testaccio a Roma.

L"any 1976 crea el “Quartetto Vocale” pel qual composa des d"aleshores les “Cantate” i amb el qual va a molts concerts i tournées per Itàlia i l"estranger.

L"any 2002, amb Francesco De Gregori, enregistra el disc ”Il Fischio del Vapore” que te un número excepcional de vendes. Enregistra després més discos: “La torre di Babele” “Le ceneri di Gramsci” i “La ballata del carcere di Reading”.

L"últim disc, amb la coral “Inni e canti di Lotta”” junt amb la “Banda della Scuola Popolare di musica del Testacció” és “Ed un pensiero ribelle in cor ci sta!” fet al 2016, en ocasió dels seus 80 anys.

 Festival Barnasants 

Entrades per Giovanna Marini, amb el Quartetto Urbano i cantants de la coral Inni e Canti Di Lotta

Les entrades per Giovanna Marini, amb el Quartetto Urbano i cantants de la coral Inni e Canti Di Lotta al Teatre Joventut de L"Hospitalet el pròxim dissable 3 de febrer de 2018 a les 20:00h ten un preu de 20 euros + despenses de gestió.

¡No et quedis sense entrades!

 

 

 

FacebookTwitterPinterestGoogle

Imágenes

0/400
Sin publicaciones por el momento