Joan Isaac "Cançons de les Revoltes del 68" a L"Hospitalet

07 Abr 2018
6

Entradas Joan Isaac "Cançons de les Revoltes del 68" a L"Hospitalet 2018

¿Te gusta este evento?
Lugar Teatre Joventut - Sala A. Carrer de la Joventut, 4, España
Sábado, 07 de Abril de 2018 - 20:00:00 (Dentro de 2 meses)
Evento público

Entradas

Sábado, 07 de Abril
15 EUR 20:00h
Ticketea

Información del evento

Joan Isaac "Cançons de les Revoltes del 68" a L"Hospitalet

Joan Isaac "Cançons de les Revoltes del 68" se celebrarà al Teatre Joventut el pròxim dissabte 7 d"abril de 2018 a les 20:00 h.

Les revoltes del 68 van ser allò més proper a una insurrecció global des del fi de la II Guerra Mundial, i els protagonistes fonamentals van ser els joves, especialment els universitaris.

D"aquestes revoltes, segurament les més icòniques són l"anomenada Primavera de Praga o el maig francès, però en major o menor intensitat van recórrer el planeta, des de les grans manifestacions contra la guerra del Vietnam fins la matança a la plaça de Tlatelolco a Mèxic, passant per les manifestacions universitàries antifranquistes, fins i tot, podrien considerar part d"aquesta onada contra l"estatus quo, la no menys famosa tardor calenta italiana de l"any 1969.

Van esser mobilitzacions amb un fort contingut autogestionari, que posaven en solfa, no només les estructures de representació política i social imperants, sinó especialment, la moral dominant,  el sistema de valors del conservadorisme;  proposant, i practicant, uns valors alternatius, que serien la llavor de l"alliberament personal, del canvi de mentalitat.

El pacifisme, l"ecologisme, i especialment el feminisme van passar a primer pla i ja formarien part indestriable de qualsevol proposta política progressista.

Aquestes revoltes van tenir i inspirar una banda sonora imprescindible. Són les cançons de les revoltes del 68.

 

(Pere Camps. Idea original de Pere Camps i Sergio Sacci)

Entrades per Joan Isaac "Cançons de les Revoltes del 68" a L"Hospitalet

Les entrades per Joan Isaac "Cançons de les Revoltes del 68" a L"Hospitalet el pròxim dissabte 7 d"abril de 2018 a les 20:00 h al Teatre Joventut tenen un preu de 15 euros + despenses de gestió.

¡No et quedis sense entrades!

 

FacebookTwitterPinterestGoogle

Imágenes

0/400
Sin publicaciones por el momento