Joanjo Bosk a L"Hospitalet

26 Ene 2018
17

Entradas Joanjo Bosk a L"Hospitalet 2018

¿Te gusta este evento?
Lugar Teatre Joventut - Sala A. Carrer de la Joventut, 4, España
Viernes, 26 de Enero de 2018 - 20:30:00 (Hace 4 semanas)
Evento público

Información del evento

Concert Joanjo Bosk a L"Hospitalet

Joanjo Bosk presenta el seu noy disc "Camí d"aigua" al concert inaugural del BarnaSants 2018 al Teatre Joventut, divendres 26 de gener 2018 a les 20:30h.

El cantat empordanès presentarà en directe i de forma exclusiva pel Barnasants un intens treball de cançons pròpies carregat de poesía i vitalitat. Serà un espectacle a quartet electroacústic que transita entre la cançó i el rock d"autor. Emocionalitat, memòria, compromís i actitud transiten entre la creació pròpia i l"adaptació de poemes.

En aquest nou directe destaca una constant en les seves lletres: "La natura com a refugi ha estat el veritable nervi, amagatall cruel i amable, cançó d"esperança". Un concert ple de noves cançons que supuren energía i que troben la seva veritable dimensió en el directe.

Amb aquest no treball sembla que Bosk ha trobat definitivament un camí per recórrer i ho demostrarà en directe amb un repertori basat principalment en el nou disc, i que també inclourà cançons d¡anteriors treballs com En el temple del vent, Cançó per Elna o Figueres-Gernika. El factor sorpresa també serà present amb alguna versió adaptada per l"artista.

Tot un retrat sonor d"una de les veus més excepcionals, i alhora de desconegudes, del panorama català.

Entrades per Concert Joanjo Bosk a L"Hospitalet

Les entrades per Joanjo Bosk a L"Hospitalet al Teatre Joventut, divendres 26 de gener 2018 a les 20:30h tenen un preu de 18 euros + despenses de gestió.

¡No et quedis sense entrades!

  

FacebookTwitterPinterestGoogle

Imágenes

0/400
Sin publicaciones por el momento