La bella dorment

Hasta el 04 Feb 2018
73

Entradas La bella dorment 2018

¿Te gusta este evento?
Lugar Jove Teatre Regina. Carrer de Sèneca, 22 en Barcelona, España
Desde el 13 de Enero hasta el 04 de Febrero de 2018
Evento público de género Niño

Información del evento

La Bella Dorment al Jove Teatre Regina

La Bella Dorment estarà a Barcelona el pròxim del 13 de gener al 4 de febrer. El concert serà al Jove Teatre Regina a les 17:30 hores.

En un regne llunyà , hi havia uns reis que no tenien fills i van consultar un munt de mags i fades per solucionar el problema. A la fi, els reis van tenir una filla. Totes les fades van ser convidades a la festa del naixement, menys la malvada fada Sisena. I aquesta, enfurismada, li va fer un malefici a la princesa : "Abans de fer setze anys, es punxarà amb una agulla i morirà". Però la bondadosa fada Setena aconsegí atenuar el malefici :"No morirà, només restarà adormida durant cent anys i la despertarà el petó d"un príncep".

Per tal d"allunyar-la del perill, la seva fada padrina de l"emportarà lluny de palau , fins que hagi passat el dia del seu setze aniversari. Però la malvada fada Sisena descobreix l"amagatall. La princesa es punxa i queda adormida. cent anys més tard...

Aquesta versió del conte s"ha fet a partir de la versió de Charles Perrault, respectant els trets fonamentals i afegint personatges i situacions noves, cançons originals i una posada en escena molt visual i atractiva

Entrades per La Bella Dorment a Barcelona

Les entrades per La Bella Dorment a Barcelona tenen un preu a partir de 9€. No et quedis sense entrades per aquesta nit única!

FacebookTwitterPinterestGoogle

Imágenes

0/400
Sin publicaciones por el momento