La visita de la vella dama a Igualada

08 Abr 2018
3

Entradas La visita de la vella dama a Igualada 2018

¿Te gusta este evento?
Lugar Teatre Municipal L"Ateneu. Carrer de Sant Pau, 9 en Igualada de Barcelona, España
Domingo, 08 de Abril de 2018 - 19:00:00 (Dentro de 2 meses)
Evento público de género Otro

Entradas

Domingo, 08 de Abril
15 EUR 19:00h
Ticketea

Información del evento

La visita de la vella dama a Igualada

La visita de la vella dama al Teatre Municipal l"Ateneo de Igualada o pròxim diumenge 8 de abril de 2018 a les 19:00 hores.

Clara Zachanassian torna a la seva ciutat natal, Güllen, per tancar una ferida oberta fa quaranta-cinc anys. Durant aquest temps, ella s"ha enriquit i, curiosament, la ciutat ha caigut en la misèria. Els gullenencs l"esperen il·lusionats, sobretot l"Alfred Ill, el seu amor de joventut. Tots tenen l"esperança que la Clareta els tregui de la ruïna, però ningú no dona res a canvi de res.

 

La mítica companyia igualadina de teatre familiar, Farrés Brothers i cia, celebra 15 anys dalt dels escenaris endinsant-se en el tenebrós i adult univers de Friedrich Dürrenmatt. Ho fa, però, sense perdre la seva essència: amb un espectacle ple d"humor negre, cinc actors, dos músics i una pila de titelles. 

 

Espectacle finalista del Premi Quim Masó 2016.

 

Entrades per La visita de la vella dama a Igualada

 

Les entrades per La visita de la vella dama al Teatre Municipal l"Ateneo de Igualada o pròxim diumenge 8 de abril de 2018 a les 19:00 hores tenen un preu desde 15 euros + despenses de gestió.

 

¡No et quedis sense entrade!

 

  

FacebookTwitterPinterestGoogle

Imágenes

0/400
Sin publicaciones por el momento