Marta Gómez: La Alegría y El Canto a L"Hospitalet

13 Abr 2018
4

Entradas Marta Gómez: La Alegría y El Canto a L"Hospitalet 2018

¿Te gusta este evento?
Lugar Teatre Joventut - Sala A. Carrer de la Joventut, 4, España
Viernes, 13 de Abril de 2018 - 20:30:00 (Dentro de 2 meses)
Evento público

Entradas

Viernes, 13 de Abril
15 EUR 20:30h
Ticketea

Información del evento

Marta Gómez: La Alegría y El Canto a L"Hospitalet

Marta Gómez: La Alegría y El Canto se celebrarà al Teatre Joventut el pròxim divendres 13 d"abril de 2018 a les 20:30 h.

Marta Gómez (Colòmbia), ha reunit en aquest nou treball discogràfic a alguns dels artistes que il·luminen la seva vida, que la fan sentir millor ser humana i sobretot més feliç. A tots els estima amb tota l"anima, a tots ells admira profundament i de tots ells aprèn. Els contes de Nicolás Buenaventura, les veus de Pedro Guerra, Georgina Hassan, Nano Stern, Guafa trio, José Delgado, Manu Sija, Idán Raichel, César López, Julian Bozzo  ,  Liuba María Hevia, C4 Trío, la Marimba de Hugo Candelario, l"harmònica de Franco Luciani, la bateria de Salvador Toscano, el piano d"Antonio Mazzei , la veu i la mirada de Raquel Riba (Lola Vendetta). Tots ells fan que aquest disc sigui molt diferent als altres. Unes cançons que són l"excusa per abraçar a aquells amics que, per desgràcia no veu amb la freqüència que desitjaria.

 

Entrades per Marta Gómez: La Alegría y El Canto a L"Hospitalet

Les entrades per Marta Gómez: La Alegría y El Canto a L"Hospitalet el pròxim divendres 13 d"abril de 2018 a les 20:30 h al Teatre Joventut tenen un preu de 15 euros + despenses de gestió.

¡No et quedis sense entrades!

 

 

FacebookTwitterPinterestGoogle

Imágenes

0/400
Sin publicaciones por el momento