Martin Leiton Big Band en Barcelona (Sala Jamboree)

16 Ene 2018
17

Entradas Martin Leiton Big Band en Barcelona (Sala Jamboree) 2018

¿Te gusta este evento?
Lugar Jamboree. Plaza Real 17 en Barcelona (zona Barcelona)
Martes, 16 de Enero de 2018 - 20:00:00 (Hace 4 días)
Evento público de género Blues/Jazz

Información del evento

Martin Leiton Big Band en Barcelona

Martin Leiton Big Band se presenta de nuevo en la Sala Jamboree de Barcelona el próximo 16 de enero.

Martín Leiton direcció i composicions, Pep Garau trompeta, Óscar Latorre trompeta, Andrea Motis trompeta, Iván González trompeta, Vicent Pérez trombó, Joan Codina trombó, Rita Payés trombó, Darío García trombó, Joan Mas saxo alt, Marcel·lí Bayer saxo alt i flauta, Santi de la Rubia saxo tenor, Gabriel Amargant saxo tenor, Joan Chamorro saxo baríton, Dani Pérez guitarra, Toni Saigi piano, Marc Cuevas contrabaix, Juan R. Berbín percussió, Ramon Prats bateria.

El contrabaixista i compositor canari instal·lat a Barcelona Martín Leiton s"ha llençat a l"aventura amb la creació d"una big band que reuneix alguns dels exponents més destacats de l"escena jazzística del país de les més diverses generacions i corrents estilístiques. En l"apartat dels veterans es troba el saxo de Joan Chamorro i la guitarra de Dani Pérez, en la zona intermèdia, els noms de Marcel·lí Bayer, Gabriel Amargant, Iván González i Santi de la Rubia i entre els més joves, Andrea Motis, Rita Payés i Òscar Latorre. I així fins a 19 músics que integren una big band amb què Leiton posa en solfa unes composicions pròpies en què el jazz conviu amb el folklore i les sonoritats més diverses d"arreu del món. Avui, presenten nou disc, gravat i editat per Fresh New Talent, així que serà una autèntica festa pels sentits.

Entradas para Martin Leiton Big Band en Barcelona (Sala Jamboree)

Las entradas para el concierto de Martin Leiton Big Band en Barcelona tienen un coste desde 17 euros. Disfruta de Martin Leiton Big Band sobre el escenario del Jamboree Jazz Club.

FacebookTwitterPinterestGoogle

Imágenes

0/400
Sin publicaciones por el momento