Ningu et va dir que fos facil a Barcelona (Jove Teatre Regina)

Hasta el 11 Feb 2018
67

Entradas Ningu et va dir que fos facil a Barcelona (Jove Teatre Regina) 2018

¿Te gusta este evento?
Lugar Jove Teatre Regina. Carrer de Sèneca, 22 en Barcelona, España
Desde el 20 de Enero hasta el 11 de Febrero de 2018
Evento público de género Clásica

Información del evento

Ningu et va dir que fos facil al Jove Teatre Regina

Ningu et va dir que fos facil  estarà a Barcelona del 20 de gener al 11 de febrer. El espectacle serà al Jove Teatre Regina a les 19:45 hores.

L"adolescència es converteix en el tema d"una peça de teatre musical de ritme trepidant que transforma el pas de la infantesa a la joventut en una aventura per als qui són adults i per als qui estan a punt de ser-ho....

Un vagó de metro és l"escenari on es troben els cinc adolescents que protagonitzen aquesta peça teatral. S"han embarcat en un viatge i ho ha fet en solitari. Potser ja s"havien vist o havien compartit escola, però ja ni es recorden els uns dels altres, tot i que tenen moltes coses en comú com, per exemple, un camí pel davant que és llarg i ple d"obstacles, de pors i d"angoixa. Durant l"experiència hauran d"aprendre a conèixer-se a sí mateixos i a tots aquells que els acompanyen. El destí d"aquests cinc adolescents és comú: l"edat adulta. Secrets, mentides, amors no confessats, dubtes, incerteses, moltes preguntes... Tot això ho tenen al cap els protagonistes d"una peça teatral escrita i dirigida per Gerard Nicasi i amb música de Marc Miramunt que promet moments tan trepidants com aquesta muntanya russa que és el pas de la infantesa a l"edat adulta.

Entrades per Ningu et va dir que fos facil a Barcelona 

Les entrades per Ningu et va dir que fos facil a Barcelona tenen un preu a partir de 9€. No et quedis sense entrades per aquesta nit única!


FacebookTwitterPinterestGoogle

Imágenes

0/400
Sin publicaciones por el momento