Pastorets Superestel

Hasta el 04 Ene 2018
20

Entradas Pastorets Superestel 2017

¿Te gusta este evento?
Lugar Jove Teatre Regina. Carrer de Sèneca, 22 en Barcelona, España
Desde el 27 de Diciembre hasta el 04 de Enero de 2018
Evento público

Información del evento

PASTORETS SUPERESTEL al Jove Teatre Regina

PASTORETS SUPERESTEL estarà a Barcelona del 27 de desembre al 4 de gener. El espectacle serà al Jove Teatre Regina a les 17:30 hores.

En aquests “Pastorets” trobem un paral·lelisme entre la parella formada per la Verge Maria i Sant Josep i una parella d"immigrants de l"època actual , que es veuen obligats a refugiar-se al metro la Nit de Nadal. Allí, per passar l"estona, els hi expliquen la història d"un pastors molt simpàtics que van viure a Betlem fa més de dos mil anys...Els pastors protagonistes són un noi i una noia que es veuen perseguits per uns dimonis molts “marxosos” i “rockers” , mentre reben l"ajut de l"àngel Sant Miquel.

“Pastorets Superestel” és una obra original i entretinguda, alhora que tradicional. Les peripècies dels pastors que volen arribar a Betlem, transcorren entre balls i cançons que remarquen la ingenuïtat de la història de l"enfrontament entre el bé i el mal (pastors i dimonis ) sense falses estridències.

Amb un repartiment que inclou 12 actors en escena, esdevé un espectacle idoni per a aquestes dates tan especials de l"any. Un clàssic de la programació nadalenca de Barcelona. No us el perdeu.

Entrades per PASTORETS SUPERESTEL a Barcelona

Les entrades per al concert de PASTORETS SUPERESTEL a Barcelona tenen un preu a partir de 9€. No et quedis sense entrades per aquesta nit única!

FacebookTwitterPinterestGoogle

Imágenes

0/400
Sin publicaciones por el momento