QUINTETO DEQUERA! - interpreta a Piazzolla en Nota79

15 Feb 2018
2
Seguidores0

Entradas QUINTETO DEQUERA! - interpreta a Piazzolla en Nota79 2018

¿Te gusta este evento?
Lugar Sala Nota 79. Carrer de Vallirana, 79
Jueves, 15 de Febrero de 2018 - 21:30:00 (Dentro de 3 semanas)
Evento público de género Música del mundo

Entradas

Jueves, 15 de Febrero
7 EUR 21:30h
Ticketea

Información del evento

El Quinteto Dequera! neix amb la idea d"explorar les últimes composicions per a Quintet que va enregistrar Astor Piazzolla, a través d"una formació instrumental diferent de l"original . Mantenint la riquesa tímbrica de les seves composicions, i inspirats en l" estil interpretatiu dels músics de les seves últimes formacions, la proposta suggereix les noves possibilitats que dona la seva música quan es trasllada a un conjunt nou.

El repertori del Quinteto està centrat en les composicions interpretades en dos dels seus últims discs: La Camorra (1989) i Tango Zero Hour (1986), així com en el concert del Festival de Jazz de Montreal (1984). En ells, Piazzolla retorna a la formació de quintet composant temes nous, així com reinterpretant alguns més antics, que van trobant altres sonoritats al aparèixer nous intèrprets en la formación.

Totes les composicions estan fetes a partir de moltes de les variables que va adquirir la música d"Astor Piazzolla: les referències rítmiques i interpretatives del tango, les infuències harmòniques, formals i sonores de compositors tant de la música clàssica com de la contemporànea, i la participació de certs elements del jazz, com la incorporació de la guitarra elèctrica i l"ús de la improvització.

En aquests últims enregistraments Piazzolla sintetitza tots aquests elements, portant l"esperit del tango a nous horitzons sonors.

 

Programa de concert (75"):

Michelangelo 70 /Milonga del ángel / Contrabajíssimo / Fugata / Camorra Suite / Milonga loca /
Soledad/ Invierno Porteño / Adiós Nonino/ Tristezas de un Doble A/ Primavera Porteña

21h: Obrim portes

21:30 - Concert

Entrada: 7€/10€

 

https://youtu.be/hAtPrivWGlI

FacebookTwitterPinterestGoogle

Imágenes

0/400
Sin publicaciones por el momento