Red Bombo ft Mario Cobo en Barcelona (Sala Jamboree)

10 Dic 2017
32

Entradas Red Bombo ft Mario Cobo en Barcelona (Sala Jamboree) 2017

¿Te gusta este evento?
Lugar Jamboree. Plaza Real 17 en Barcelona (zona Barcelona)
Domingo, 10 de Diciembre de 2017 - 21:00:00 (Hace 2 meses)
Evento público de género Blues/Jazz

Información del evento

Red Bombo ft Mario Cobo en la Sala Jamboree

Red Bombo ft Mario Cobo se presenta de nuevo en la Sala Jamboree de Barcelona el próximo 10 de diciembre.

Maria Esteban veu i guitarra, Mario Cobo guitarra elèctrica, pedal steel, guitarra baríton, Miguel Talavera guitarra elèctrica, Lere Mases contrabaix i veu, Salva Suau bateria + convidats

Red Rombo és un projecte capitanejat pel contrabaixista barceloní “Lere” Mases, que, després de passar anys acompanyant artistes com Muchachito Bombo Infierno, ha volgut donar el pas de manifestar la seva inquietud com a compositor. Ho farà en companyia de la cantant Maria Esteban, una veu educada en el món del jazz, i del guitarrista i productor Mario Cobo, tot un expert en estils com el western swing, el rock"n"roll i el rockabilly. Junts, presenten el seu primer LP, “Push and Play”, que podreu endur-vos a casa gratuïtament, perquè amb la compra de l"entrada se us obsequiarà amb un exemplar del disc. Rock"n"roll de tall clàssic amb influències country, rhythm and blues i rockabilly que no podreu deixar de ballar.

Entradas para Red Bombo ft Mario Cobo en Barcelona

Las entradas para el concierto de Red Bombo ft Mario Cobo en Barcelona tienen un coste desde 16 euros. Disfruta de Red Bombo ft Mario Cobo sobre el escenario del Jamboree Jazz Club.

FacebookTwitterPinterestGoogle

Imágenes

0/400
Sin publicaciones por el momento