Sant Andreu Jazz Band en Barcelona (Sala Jamboree)

23 Ene 2018
25

Entradas Sant Andreu Jazz Band en Barcelona (Sala Jamboree) 2018

¿Te gusta este evento?
Lugar Jamboree. Plaza Real 17 en Barcelona (zona Barcelona)
Martes, 23 de Enero de 2018 - 20:00:00 (Dentro de 2 días)
Evento público de género Blues/Jazz
Sant Andreu Jazz Band en Barcelona el día 23-Ene-2018

Entradas

Martes, 23 de Enero
18 EUR
Atrapalo
18 EUR
Ticketea

Información del evento

Sant Andreu Jazz Band en Barcelona

Sant Andreu Jazz Band se presenta de nuevo en la Sala Jamboree de Barcelona el próximo 23 de enero.

Direcció Joan Chamorro

Koldo Munné, Nil Galgo, Alba Esteban, Marçal Perramon, Joan Martí, Joana Casanova i Èlia Bastida saxos, Elsa Armengou, Víctor Carrascosa, Alba Armengou i Joan Mar Sauqué trompetes, Rita Payés, Arnau Sánchez, Max Tato i Joan Codina trombons, Carla Motis guitarra, Jan Domènech piano, Miquel Casanova contrabaix, Ton Felices contrabaix, Abril Saurí bateria i veu.

La Sant Andreu Jazz Band compleix 12 anys de vida i ho celebra en el seu primer concert de l"any. 12 anys d"il·lusió i de resultats màgics constatats en vuit treballs en format CD i DVD, i en 9 àlbums sorgits en el sí de la col·lecció “Joan Chamorro presenta...”. La formació també ha protagonitzat el documental “A film about kids and music” del director Ramon Tort, premiat arreu del món. Ha actuat en els principals festivals del país i també a Marciac, Aix en Provence, Châteauneuf-du-Faou"s, a Suissa, Suècia... I són nombroses personalitats de nivell mundial les que han col·laborat amb la banda, des de Jesse Davis, fins a Joel Frahm, passant per Terrell Stafford, Dick Oatts, Scott Robinson, Luigi Grasso i Bobby Gordon, entre un llarguíssim etcètera. Així que una trajectòria d"aquestes característiques, de ben segur, donarà molts més fruits.

Entradas para Sant Andreu Jazz Band en Barcelona (Sala Jamboree)

Las entradas para el concierto de Sant Andreu Jazz Band en Barcelona tienen un coste desde 18 euros. Disfruta de Sant Andreu Jazz Band sobre el escenario del Jamboree Jazz Club.

FacebookTwitterPinterestGoogle

Imágenes

0/400
Sin publicaciones por el momento