Sota La Catifa a L"Hospitalet

04 Feb 2018
2

Entradas Sota La Catifa a L"Hospitalet 2018

¿Te gusta este evento?
Lugar Teatre Joventut - Sala A. Carrer de la Joventut, 4, España
Domingo, 04 de Febrero de 2018 - 19:00:00 (Dentro de 2 semanas)
Evento público de género Otro

Entradas

Domingo, 04 de Febrero
15 EUR 19:00h
Ticketea

Información del evento

Sota La Catifa a L"Hospitalet

Sota La Catifa al Teatre Joventut de L"Hospitalet el pròxim diumenge 4 de febrer de 2018 a les 19:00 h.

Sota la catifa... quanta merda hi podries arribar a amagar?

Una habitació d"un luxós hotel. Medina, un home elegant d"uns cinquanta anys, jau a terra, moribund. Hores després, David, Toni i Àlex, tres detectius d"uns quaranta anys que són a l"hotel per participar en el congrés anual organitzat pel seu col·legi professional, vénen a l"habitació del seu professor, Medina, a buscar-lo. El qui és considerat el decà dels detectius a Catalunya havia fet de fer el discurs inaugural del congrés però no s"ha presentat a l"auditori davant els seus col·legues.

Els tres detectius troben l"habitació regirada i sota una estranya catifa que no hi ha en les altres habitacions de l"hotel, taques de sang.

David, Toni i Àlex intentaran esbrinar què és el que ha passat amb Medina, Tots tres es coneixen de quan havien estudiat junts a la Universitat però, des de fa més de quinze anys, porten vides a part.

En la seva feina diària, estan acostumats a trobar la merda que la gent té sota la catifa però,a questa nit, els tocarà netejar al seva.

Espectacle en català.

Entrades per Sota La Catifa a L"Hospitalet

Les entrades per Sota La Catifa a L"Hospitalet el pròxim diumenge 4 de febrer de 2018 a les 19:00 h. tenen un preu de 20 euros + despenses de gestió.

¡No et quedis sense entrades!

  

FacebookTwitterPinterestGoogle

Imágenes

0/400
Sin publicaciones por el momento