Un pedacito de mí a Igualada

04 Mar 2018
3

Entradas Un pedacito de mí a Igualada 2018

¿Te gusta este evento?
Lugar Teatre Municipal L"Ateneu. Carrer de Sant Pau, 9 en Igualada de Barcelona, España
Domingo, 04 de Marzo de 2018 - 19:00:00 (Dentro de 1 mes)
Evento público de género Otro

Entradas

Domingo, 04 de Marzo
12 EUR 19:00h
Ticketea

Información del evento

Un pedacito de mí a Igualada

Un pedacito de mí al Teatre Municipal l"Ateneu de Igualada o pròxim diumenge 4 de març de 2018 a les 19:00 hores.

L"actriu igualadina Neus Sanz ens explica una història íntima i personal en forma de monòleg. La Neus s"inicià en el món del teatre amb la companyia La Cubana i hem pogut gaudir del seu treball a sèries de televisió com: Casi perfectos, Los hombres de Paco, El Barco, B&B, Águila Roja o a Volver de Pedro Almodóvar.

Un pedacito de mi neix amb la història que amaga la foto que sosté ella al cartell de l"obra. Es tracta d"una foto en blanc i negre on es pot veure una nena (Neus quan era petita), dins d"una paperera. Un dia va explicar la història d"aquesta foto a una amiga, la qual li va dir que tant aquesta història com totes les que sempre explica servirien per a un monòleg de comèdia, on tothom pogués gaudir de les seves esbojarrades històries i les de la seva família. Històries quotidianes que poden passar a qualsevol, explicades des d"una perspectiva totalment còmica. Diuen que és una muntanya russa d"emocions.

 

IMPORTANTE: Espectacle a partir de 16 anys

Entrades per Un pedacito de mí a Igualada

Les entrades per Un pedacito de mí al Teatre Municipal l"Ateneu de Igualada o pròxim diumenge 4 de març de 2018 a les 19:00 hores tenen un preu desde 12 euros + despenses de gestió.

¡No et quedis sense entrade!

 

FacebookTwitterPinterestGoogle

Imágenes

0/400
Sin publicaciones por el momento