Weleló en Barcelona (Sala Jamboree)

07 Dic 2017
12

Entradas Weleló en Barcelona (Sala Jamboree) 2017

¿Te gusta este evento?
Lugar Jamboree. Plaza Real 17 en Barcelona (zona Barcelona)
Jueves, 07 de Diciembre de 2017 - 23:30:00 (Hace 2 meses)
Evento público de género Blues/Jazz

Información del evento

Weleló en Barcelona

Weleló se presenta de nuevo en la Sala Jamboree de Barcelona el próximo 7 de diciembre.

Weleló Zamora veu, Pau García teclats, Joseph Horns baix, El Tornado bateria.

Weleló celebra el desè aniversari del seu hit “¿Sabrás Decirlo?” amb un concert en què estarà acompanyat pel teclista Pau García, el bateria El Tornado i el baixista Joseph Horns, a banda d"altres artistes convidats. Des que Weleló va entrar en contacte amb el hip hop per primera vegada fa 20 anys, la seva carrera no ha parat: compta amb dos discos i un ep autoeditats, 1 nominació als premis MTV España, ha estat teloner de Common, ha participat en diverses ocasions a l"Hipnotik Festival i a la Red Bull Batalla de Gallos, a banda d"actuar de forma habitual en la primera etapa de les mítiques WTF Jam Sessions d"Aurelio Santos. Aquest productor, cantant i Mc barceloní no entén de modes o estereotips, i creu que la seva música, honesta i transparent, té el poder d"explicar, comunicar, denunciar, conscienciar i divertir. Una vetllada per descobrir la força del rap i el hip hop de la mà d"un artista que defuig els artificis.

Entradas para Weleló en Barcelona (Sala Jamboree)

Las entradas para el concierto de Weleló en Barcelona tienen un coste desde 10 euros. Disfruta de Weleló sobre el escenario del Jamboree Jazz Club.

Recorda que si adquireixes l"entrada VIP (en tenim 15 a la venda) rebràs no només una samarreta exclusiva, sinó també la possibilitat de conèixer-lo en persona!

FacebookTwitterPinterestGoogle

Imágenes

0/400
Sin publicaciones por el momento