Concierto de Rafa Bueno en Santa Coloma Gramenet

15 Dic 2017
64

Entradas Concierto de Rafa Bueno en Santa Coloma Gramenet 2017

¿Te gusta este evento?
Lugar Teatre Municipal Josep Mª de Sagarra. Plaça de la Vila, s/n en Santa Coloma de Gramenet de Barcelona, España (zona Santa Coloma de Gramenet)
Viernes, 15 de Diciembre de 2017 - 21:00:00 (Hace 9 horas)
Evento público de género Pop - Rock
Rafa Bueno en Barcelona el día 15-Dic-2017

Información del evento

Concierto de Rafa Bueno en Santa Coloma Gramenet

L"artista Rafa Bueno actuarà a Santa Coloma de GramenetBarcelona, el pròxim divendres 15 de desembre. El concert es celebrarà al Teatre Josep Maria de Sagarra a les 21:00 h.

El cantaor Rafa Bueno neix a Santa Coloma l"any 1977. De ben petit sent una atracció especial pel flamenc i és cada vegada més habitual veure"l escoltar els grans a casa amb el seu reproductor de casset; Camaron de la Isla, Rafael Farina o Manolo Caracol omplien les estanteries de les cintes de la seva habitació. 

Amb només catorze anys, Rafael Bueno pren l"alternativa per debutar a la Sala Los Tarantos, de Barcelona, un tablao flamenc de reputat prestigi internacional, i posteriorment a la resta de sales i escenaris on es practica el noble art del flamenc: El Cordobés, el Carmen o el Palacio del Flamenco. Després de molts anys depurant la seva tècnica i treballant la seva veu va ser escollit per participar al disc Badalona Interpreta Flamenco, disc on comparteix estudi amb altres artistes flamencs com el badaloní Miguel Poveda. 

La seva extensa carrera musical l"ha fet ambaixador d"aquest art a països com Rússia, Itàlia o França, fins que l"any 2016 i per iniciativa del seu fill Eloy va participar en el talentshow “La Voz”, on no va passar desapercebut i va ser escollit pel geni Alejandro Sanz, qui no va dubtar en escudar-lo amb un single, una vegada acabat el concurs televisiu. 

 

Actualment Rafael Bueno presenta en directe un ventall de temes flamencs amb influències d"entre els que podem trobar cançons del seu anterior treball “Ladrón de besos” i el seu èxit “Ha llegado el momento”, gravat sota la tutela de Sanz. 

Entrades per Rafa Bueno a Santa Coloma de Gramenet el 15 de desembre

Les entrades per al concert de Rafa Bueno en el Teatre Josep Maria de Sagarra de Santa Coloma de Gramenet tenen un preu de 12 € + despeses de gestió. No et quedis sense entrades!

FacebookTwitterPinterestGoogle

Imágenes

0/400
Sin publicaciones por el momento