Desconcerto a L"Hospitalet

22 Dic 2017
19

Entradas Desconcerto a L"Hospitalet 2017

¿Te gusta este evento?
Lugar Teatre Joventut - Sala A. Carrer de la Joventut, 4, España
Viernes, 22 de Diciembre de 2017 - 20:30:00 (Dentro de 4 días)
Evento público de género Clásica

Entradas

Viernes, 22 de Diciembre
9 EUR 20:30h
Ticketea

Información del evento

Desconcerto a L"Hospitalet

L"esdeveniment Desconcerto de la Orquestra de cambra de l"Empordà – Jordi Purtí es celebrarà al Teatre Joventut el pròxim divendres 22 de desembre a les 20:30 h.

Autor i direcció escènica, Jordi Purtí

Una invitació per a tots els públics a la música clàssica

Amb el bagatge de l"experiència i amb la “solvència contrastada” de l"espectacle Concerto a Tempo d"Umore, a DESCONCERTO es fa un pas més enllà per apropar i endinsar al gran públic en la música clàssica a través d"una experiència única, híbrida, fruit de l"encreuament impossible del ritme i l"expressivitat del teatre gestual, la delicadesa dels autors clàssics i la dificultat de la seva interpretació, amb virtuosisme, imaginació i riures.

Això és el que ens proposen Jordi Purtí i l"Orquestra de Cambra de l"Empordà.

Tot comença quan s"obre el teló i els músics son atrapats per sorpresa, en l"espera del director d"orquestra. Un a un van fent la seva presentació, fent una versió d"un clàssic de Mozart, amb característiques musicals de diferents països i continents.

Un cop arriba el director s"inicia la lluita entre el seu repertori i el de l"orquestra.

Hi ha una història d"amor i desamor, una lluita de virtuosisme, les quatre estacions de Vivaldi abreviades, una persecució musical i gestual, la platea que assaja, la venjança del director a través d"un comandament...

Concert solidari:

La recaptació d"aquest concert es donarà a l"Institut d"Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), i es destinarà a tasques de recerca.

Entrades per Desconcerto al Teatre Joventut

Les entrades per l"esdeveniment Desconcerto de la Orquestra de cambra de l"Empordà – Jordi Purtí el 22 de desembre de 2017 tenen un preu de 12 € + despenses de gestió. No et quedis sense entrades!

 

FacebookTwitterPinterestGoogle

Imágenes

0/400
Sin publicaciones por el momento