El Conte de Nadal

Hasta el 23 Dic 2017
19

Entradas El Conte de Nadal 2017

¿Te gusta este evento?
Lugar Jove Teatre Regina. Carrer de Sèneca, 22 en Barcelona, España
Desde el 08 de Diciembre hasta el 23 de Diciembre de 2017
Evento público

Entradas

Sábado, 16 de Diciembre
10 EUR
Atrapalo
10 EUR
Ticketea
Domingo, 17 de Diciembre
10 EUR
Atrapalo
10 EUR
Ticketea
Sábado, 23 de Diciembre
10 EUR
Atrapalo
10 EUR
Ticketea

Información del evento

El Conte de Nadal al Jove Teatre Regina

El Conte de Nadal estarà a Barcelona del 8 al 23 de desembre. El espectacle serà al Jove Teatre Regina a les 17:30 hores.

El senyor Scrooge és un vell avar, de caràcter estrany, que no suporta l"alegria de les Festes Nadalenques. Amb ell treballa en Bob Cratchit, un bon home , que s"estima molt la seva família , sobretot el seu fill Tim, que està molt malalt. L"Scrooge , per contra, no té cap mena de sentiment i rebutja, fins i tot, al seu nebot Fred. Però aquest any les coses canviaran una mica, doncs rebrà la visita d"un seguit de fantasmes: el del seu antic soci Jacob Marley i els esperits dels Nadals Passats, Presents i Futurs, que el faran canviar d"opinió al mostrar-li tot el que pot passar si no deixa de ser una persona egoista.

Charles Dickens va crear un relat breu, tendre, emotiu, inoblidable, on reflecteix els dolors i els treballs del dia a dia, peró també els desigs més nobles de bondat i solidaritat, que es revifen a l"entorn del Nadal, una festa que caldria assaborir com pertoca de veritat.

Un clàssic de la literatura universal que reivindica l"esperit humà i solidari del Nadal

Entrades per El Conte de Nadal a Barcelona

Les entrades per  El Conte de Nadal a Barcelona tenen un preu a partir de 9€. No et quedis sense entrades per aquesta nit única!

FacebookTwitterPinterestGoogle

Imágenes

0/400
Sin publicaciones por el momento