Oques Grasses

09 Dic 2017
42

Entradas Oques Grasses 2017

¿Te gusta este evento?
Lugar Teatre Municipal Àngel Guimerà - El Vendrell. Carrer Sant Jordi, 9, España
Sábado, 09 de Diciembre de 2017 - 20:30:00 (Hace 5 días)
Evento público

Información del evento

ENTRADES EXHAURIDES

Oques Grasses presenta “Meravellós desastre”, un espectacle teatral i musical que es podrà veure només en cinc ocasions, amb el qual s"acomiadaran fins el 2019, després d"una primera etapa de carrera que compta amb 3 discos, pràcticament 400 concerts i 7.000.000 de reproduccions a Youtube.

L"obra, que pretén ser una reflexió al voltant de la vida i de l"amor, comptarà amb la col•laboració dels dos actors catalans Galdric Plana i Anna Bussanya, que portaran el pes narratiu de l"obra. Pel que fa a la música, l"obra “desconstrueix” en diferents formats moltes de les cançons dels Oques Grasses i les reordena per a complementar el relat que desenvolupen els actors. Una de les perles de “Meravellós desastre” són les tres cançons noves i inèdites que inclouran per a l"ocasió i que posteriorment formaran part del seu quart treball d"estudi.

La conclusió de “Meravellós desastre” és com la vida: no hi ha conclusió. El públic que hi pugui assistir haurà de treure la seva pròpia experiència d"un espectacle amb el què tothom s"hi podrà reconèixer.

Intèrprets:

Arnau Altimir, bateria i veus
Guillem Realp, baix i veus
Joan Borràs, teclat i veus
Josep Valldeneu, saxo i veus
Miquel Biarnés, trombó, percussió i veus
Miquel Rojo, trompeta i veus
Josep Montero, guitarra i veu principal
Galdric Plana i Anna Busanya, actors

 

FacebookTwitterPinterestGoogle

Imágenes

0/400
Sin publicaciones por el momento