Víctor Puertas & The Mellow Tones Barcelona (Sala Jamboree)

14 Ene 2018
3

Entradas Víctor Puertas & The Mellow Tones Barcelona (Sala Jamboree) 2018

¿Te gusta este evento?
Lugar Jamboree. Plaza Real 17 en Barcelona (zona Barcelona)
Domingo, 14 de Enero de 2018 - 20:00:00 (Dentro de 1 mes)
Evento público de género Blues/Jazz

Entradas

Domingo, 14 de Enero
13 EUR 20:00h
Ticketea

Información del evento

Víctor Puertas & The Mellow Tones en Barcelona

Víctor Puertas & The Mellow Tones se presenta de nuevo en la Sala Jamboree de Barcelona el próximo 14 de enero.

Víctor Puertas harmònica i veu, Oscar Rabadán guitarra, Balta Bordoy guitarra, Oriol Fontanals contrabaix, Reginald Vilardell bateria.

Presentació del seu segon àlbum

Tot i estar molt lluny del Delta del Mississippí, Catalunya ha estat tradicionalment una terra molt fèrtil per a conrear el blues i les seves músiques afins. Així, al llarg dels anys, hem gaudit del fruit de grups com Big Mama, Blues Messengers, A Contra Blues, o la Barcelona Big Blues Band, entre una llarguíssima llista. Entre els artistes vinculats a aquesta música apassionant, un dels noms més emblemàtics és el de Víctor Puertas, harmonicista, cantant, pianista i organista que, amb un esperit inquiet i un distintiu virtuosisme tècnic, sobretot a l"harmònica, s"ha guanyat un lloc preeminent, havent col·laborat amb nombroses formacions: The Suitcase Brothers, Cool Grinders, Koko-Jean & The Tonics o la que porta aquesta nit a l"escenari del Jamboree, The Mellow Tones, amb la qual presenta el seu segon disc. Amb escuders de luxe com Oscar Rabadán, Reginald Vilardell, Balta Bordoy i Oriol Fontanals, ens demostrarà, una vegada més, la seva classe i elegància al servei del blues més primigeni.

Entradas para Víctor Puertas & The Mellow Tones en Barcelona (Sala Jamboree)

Las entradas para el concierto de Víctor Puertas & The Mellow Tones en Barcelona tienen un coste desde 13 euros. Disfruta de Víctor Puertas & The Mellow Tones  sobre el escenario del Jamboree Jazz Club.

FacebookTwitterPinterestGoogle

Imágenes

0/400
Sin publicaciones por el momento